Dag 24. 20 Augustus 2015. Moab – Glenwood Springs CO

Cedar Lodge Glenwood Springs
Cedar Lodge Glenwood Springs

Hotel: Cedar Lodge, Glenwood Springs (1 nacht)

15
Afstand: 339 km

Vandaag vertrekken we uit Moab. Om half 9 ontbijten we bij de Inca Inn met toast, koffie en cornflakes. Na dit ontbijtje rijden we richting Glenwood Springs. We stoppen 1 keer voor koffie en we zijn al om half 1 in Glenwood Springs. We zijn natuurlijk nog te vroeg voor onze kamer, dus rijden we het oude centrum in. We lopen wat rond en eten we een broodje. Het stadje staat bekend  om de hot springs. Hier hebben ze een groot zwembad van gemaakt. Verder wordt hier in de winter veel aan wintersport gedaan. Rond half drie rijden we terug naar het hotel. Verder is er niet veel te doen. Timo en Stijn gaan zwemmen en ik ga zonnen met een boekje erbij. Ondertussen heeft Corné uitgezocht waar we kunnen gaan eten. We gaan naar Fazoli’s, een Italiaans restaurantje. We nemen drie keer lasagne en één keer spaghetti. Het tentje stelt niet zo veel voor, maar lekker!! Zeker met die breadsticks erbij!  Na het eten gaan we nog even shoppen bij de Glenwood Meadows Mall. We zijn al om acht uur bij de Cedar Lodge en kijken nog wat tv. Een rustig dagje, en dus weinig te vertellen.

image image image image

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *