Dag 27. 23 Augustus 2015. Denver

Hotel: Staybridge Suites Denver/South-park Meadows (2 nachten)

Onze laatste volle dag in de USA! We gaan vandaag de hele dag naar Elitch’s Gardens, het pretpark van Denver. Het gaat om tien uur open en net na tienen staan we voor de deur. Het is gelukkig niet al te druk. Stijn wil eerst even in het reuzenrad: ‘dan kunnen we goed zien waar alles zit’. Op zich wel handig. Het pretpark ligt in het centrum van Denver. Van bovenaf is er een mooi uitzicht op de stad.

We gaan eerst met zijn allen in de Mind Eraser. Meteen maar de grootste achtbaan doen. Hierna gaan Timo en Stijn nog in verschillende attracties. Rond de middag gaan we op zoek naar wat te eten. Natuurlijk hebben ze hier ook weer burgers en pizza’s. Maar daar hebben we niet zo’n zin in. En overal moet je erg lang wachten. Ook een absurd lange rij bij de kassa, wanneer je daar voorbij bent, is je eten wel koud! We komen bij een Starbucks uit, en nemen cinnamonbroodjes, flinke joekels, dus dat vult wel. Hierna willen de mannen naar het zwempark. Dus omkleden maar, en een plekje zoeken. Hier is het wel erg druk. Timo en Stijn pakken een glijbaan, en gaan in het golfslagbad. Wij kijken toe, want het water is superkoud. Beide heren ondervinden dat ook al snel en na een uurtje waterpark gaan we terug het gewone park in. Het is hier niet zo groot. We zijn overal al vrij snel geweest. De eerste achtbaan wordt nog een keer meegepakt.

Corné en ik zijn het er al snel over eens dat we hier niet willen eten. We willen vanavond de laatste keer bij Denny’s gaan eten. Na kort overleg, ziet iedereen dit wel zitten. Rond zeven uur zitten we bij een Denny’s en eten hier de laatste burgers, fries en chicken tenders. Smaakt goed! We hebben het met zijn vieren nog over wat we allemaal gezien en gedaan hebben deze afgelopen weken. Tis heel wat! Als we straks thuis zijn maar eens de foto’s terugkijken en de blog teruglezen!

Hierna gaan we nog even naar de Target om wat lekkers in te slaan voor in het vliegtuig. Dan terug naar het hotel en proberen om alles weer in de koffers te krijgen! Een hele klus, maar uiteindelijk komt dat altijd weer goed. De koffers blijven mooi onder het gewicht. Morgen nog een lange dag te gaan, op naar The Netherlands!

image image image image image image image image

Eén antwoord op “Dag 27. 23 Augustus 2015. Denver”

  1. Het was weer super om jullie belevenissen te kunnen volgen. Weer een mooie vakantie. Wel een beetje jaloers hoor. Grtj van ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *